Tanec je náš život!

TAK Dance KROK

Dr. Paula 381
551 01 Jaroměř

Tomáš Chmel +420777077991


takdance@seznam.cz

TAK Dance KROK

14.07.2014 22:09

Od 1.6.2014 se sloučila Taneční škola KROK Hradec Králové s Tanečním klubem TAK Dance Jaroměř a společně vzniká nová taneční škola TAK Dance KROK. 

TAK Dance KROK má za svůj hlavní cíl propojit historii TŠ KROK a nový impuls TAK Dance pro posílení výchovy stávajících a nových tanečníků. Začít opět pracovat s tanečníky od přípravek až po seniory v konkurenceschopné kvalitě s nejužší špičkou v ČR. I nadále vytvářet vrcholové podmínky pro taneční formace všech kategorií, oproti tomu i vytvořit pevné zázemí pro individuální taneční páry ve všech věkových i výkonnostních kategoriích.

Na vše bude nově dohlížet profesionální učitel  a trenér tance pan Tomáš Chmel, dlouholetý člen a odchovanec Taneční školy Krok HK, a majitel tanečního klubu TAK Dance Jaroměř. Za svou kariéru se stal juniorským Mistrem ČR v latinskoamerických tancích, několikanásobným Mistrem ČR ve formacích a byl účastníkem mnoha zahraničních i domácích soutěžích, jak v párovém tancování, tak ve formacích (4. místo na PARIS OPEN, 1. místo Dánsko, atd). Nejvyšší dosaženou taneční třídou je M ST, M LA. Vlastní trenérskou licenci a licenci porotce ČSTS 3. třídy. Je profesionálním členem SVAZU UČITELŮ TANCE.